Executor judecatoresc

Definitie Executor judecatoresc

Personal auxiliar incadrat pe langa tribunale si judecatorii, care efectueaza executarea silita a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii si indeplinesc orice alte atributii date prin lege. Executorii judecatoresti sunt numiti in functie de ministrul justitiei. Activitatea lor este indrumata si controlata de catre presedintii instantelor pe langa care functioneaza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Executor judecatoresc? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Executor judecatoresc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Executor judecatoresc. Definitiile termenilor despre Executor judecatoresc cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Executor judecatoresc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Executor judecatoresc.