Exploatare miniera

Definitie Exploatare miniera

Subunitate, fara personalitate juridica, din structura de productie a centralelor, combinatelor si intreprinderilor miniere, care are ca obiect de activitate extragerea substantelor minerale utile, fiind constituita, potrivit legii, dintr-un numar de sectoare (sectii) sau ateliere miniere.In functie de volumul si complexitatea activitatilor si de amplasarea in raport cu sediul unitatii din care fac parte, exploatarile miniere pot avea structura organizatorica aprobata pentru intreprinderile miniere cu grad similar de organizare.Exploatarea miniera are plan de productie si buget, parte integranta a planului si bugetului unitatii de care apartine, functionand potrivit prevederilor si atributiilor stabilite de lege pentru fabrici si alte unitati similare acestora..

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Exploatare miniera? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Exploatare miniera.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Exploatare miniera. Definitiile termenilor despre Exploatare miniera cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Exploatare miniera, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Exploatare miniera.