Export

Definitie Export

Operatiune comerciala de vanzare a unor bunuri materiale si/sau servicii catre persoane fizice sau juridice dintr-o alta tara in schimbul unei sume dintr-o valuta convenita. Cuprinde exportul de marfuri (bunuri corporale, stabile) si exportul invizibil (de servicii).Exportul poate fi si de capital, reprezentand investitii directe si plasarea de titluri de valoare in alte tari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Export? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Export.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Export. Definitiile termenilor despre Export cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Export, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Export.