Poze Export

 • 6.000 de vehicule fabricate la Uzinele Dacia au fost încărcate pe nava „A Ladybug”

  Poza: Export record din portul Constanţa către Algeria: 6.000 de vehicule fabricate la Uzinele Dacia au fost încărcate pe nava „A Ladybug”

 • Oportunitate de identificare parteneri de export – pentru companiile din industria mobilei si decoratiunilor interioare!

  Poza: Oportunitate de identificare parteneri de export – pentru companiile din industria mobilei si decoratiunilor interioare!

 • Targul pentru Export si Import de Marfuri - Canton Fair

  Poza: Targul pentru Export si Import de Marfuri - Canton Fair

 • CCIB promoveaza activitatea de export pe piata SUA

  Poza: CCIB promoveaza activitatea de export pe piata SUA

 • Fii mereu la inaltime cu Limak Import Export R!

  Poza: Fii mereu la inaltime cu Limak Import Export R!

 • Senior Software dezvolta un sistem integrat de gestiune pentru Stryker Export

  Poza: Senior Software dezvolta un sistem integrat de gestiune pentru Stryker Export

 • “Export Rally Mission to Romania” - Misiune economica din Thailanda

  Poza: “Export Rally Mission to Romania” - Misiune economica din Thailanda

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul export.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la export. Pozele pe tema export cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul export, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la export, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la export.