Fals in declaratii

Definitie Fals in declaratii

Conform art. 292 Cod Penal, declararea necorespunzatoare adevarului, facuta unui organ sau institutii de stat ori unei alte unitati dintre cele la care se refera art. 145 (vezi Public), in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acelei consecinte, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fals in declaratii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fals in declaratii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fals in declaratii. Definitiile termenilor despre Fals in declaratii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fals in declaratii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fals in declaratii.