Fapt juridic

Definitie Fapt juridic

Actiuni omenesti sau evenimente, care potrivit normelor juridice duc la aparitia, modificarea sau stingerea raporturilor juridice. Evenimentele sunt cele care se produc independent de vointa omului, dar atunci cand sunt prevazute de norme juridice ele dau nastere, modifica sau sting anumite raporturi juridice (nasterea, moartea, calamitatile naturale etc). Actiunile sunt exteriorizari ale vointei umane, prevazute de normele juridice care pot da nastere, modifica sau stinge anumite raporturi juridice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fapt juridic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fapt juridic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fapt juridic. Definitiile termenilor despre Fapt juridic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fapt juridic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fapt juridic.