„Fundatia FARA Romania il intampina pe Mos Nicolae cu un eveniment caritabil”

Locul desfasurarii: Muzeul Taranului Roman, librariile Carturesti

Organizator: Fundatia FARA Romania

Fundatia FARA Romania organizeaza, in perioada 6-12 dec. 2010 o expozitie de icoane cu vanzare, la Muzeul Taranului Roman, sala "la nuiele" - libraria Carturesti.

Iconografi renumiti cum ar fi Mihai Morosan, Gabriel Poenaru si Jane Nicholson si-au donat lucrarile pentru a sprijini copii "Fara".

Expozitia va fi deschisa oficial printr-un eveniment organizat in data de 6 decembrie, cu incepere de la ora 18:30.

Despre FARA

Fundatia FARA Romania este o organizatie de caritate infiintata in anul 1993, inregistrata si acreditata atât in UK cât si in Romania si desfasoara activitati de protectie sociala pentru copii orfani si abandonati, parte dintre ai cu dizabilitati printr-o serie de servicii, cum ar fi centre rezidentiale, programe de asistenta maternala, programe de prevenire a abandonului familial si scolar si o gradinita cu orar normal, programe de recuperare si reabilitare, programe educationale.
Inca de la infiintare fondurile au venit de la fundatia mama, FARA UK. Provenienta fondurilor, precum si stabilitatea acestora este asigurata de un lant de 45 de magazine de caritate, marea majoritate fiind in Londra, al caror profit este alocat in intregime fundatiei din România, de sponsorii copiilor, cetateni britanici, de donatii particulare, dar si de evenimente organizate cel putin de doua ori pe an. Unele dintre aceste evenimente s-au desfasurat sub inaltul patronaj al HRH, Printul de Wales, patronul Fundatiei FARA.
Contributiile din tara se rezuma la alocatiile de plasament, la care are dreptul fiecare copil aflat in asistenta sociala, alocatii de la bugetul local pentru programele de asistenta maternala si subventia de la bugetul de stat. Am beneficiat, de asemenea si de donatii oferite cu generozitate de persoane particulare, de ambasada Marii Britanii, dar si de firme importante care activeaza in România, prin amabilitatea fundatiei United Way România sau prin programul „ Fii ambasador” al Bancii Unicredit Tiriac.

Confirmare pana la data: 6 decembrie 2010

Participare: Intrare libera