Marele Premiu FashionTV de la Cannes, castigat de o romanca!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: FashiontvRomania

Marele Premiu FashionTV de la Cannes, castigat de o romanca!

Modelele FashionTV Romania au reusit sa se remarce prin talentul si frumusetea lor la evenimentele organizate de FashionTV in timpul Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta.

Incheierea marelui festivalul de pe Riviera Franceza a fost marcata de FashionTV prin concursul FashionTV Model Awards. A fost inca o seara spectaculoasa la Cannes, in decorul glamour al Red Carpet Lounge de la Hotelul Majestic, unde cele 20 de modele participante au defilat pe podium in fata unui juriu format din personalitati din lumea filmului si a modei si purtand rochii glamuroase ale unor designeri de top.

Romanca Madalina Petrean din Arad a fost desemnata marea castigatoare a concursului. Acesta este inceputul unei cariere in lumea modei pentru frumoasa aradeanca, in urma castigarii marelui premiu ea realizand deja o sedinta foto pentru revista Elle, iar in curand va pleca la Paris, unde va poza pentru cei mai mari fotografi ai lumii.

Madalina Petrean a fost descoperita de Caravana FashionTV la castingul organizat in Arad, iar alaturi de ea si alte tinere care s-au ramarcat la preselectiile din tara ale Caravanei au plecat la Cannes unde au participat la evenimentele FashionTV.

Va reamintim ca echipa FashionTV Romania s-a aflat la Cannes in perioada 20-24 mai 2013 pentru a promova turismul romanesc si in special statiunea Mamaia, dar si pentru a participa la evenimentele aniversare a 16 ani de la infiintarea postului FashionTV.

Confirmare pana la data: 29 mai 2013

Participare: Intrare libera