Fisa cu specimene de semnaturi

Definitie Fisa cu specimene de semnaturi

Document care se completeaza la deschiderea unui cont sau al unui depozit de titluri pe care figureaza semnatura titularilor si a mandatarilor sai (unde este cazul), precum si amprenta stampilei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fisa cu specimene de semnaturi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fisa cu specimene de semnaturi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fisa cu specimene de semnaturi. Definitiile termenilor despre Fisa cu specimene de semnaturi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fisa cu specimene de semnaturi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fisa cu specimene de semnaturi.