Fisa de pontaj

Definitie Fisa de pontaj

Document folosit in unele sisteme de evidenta a prezentei la program, in decursul unei luni, a angajatilor pe care, cu ajutorul ceasului de pontaj, acestia inscriu zilnic ora sosirii lor la si plecarii de la unitate.Informatiile cuprinse in fisa de pontaj evidentiaza orele efectuate zilnic si pe schimburi de lucru si alaturi cu alte date stau la baza calcului retributiei.Fisa de pontaj se afla, in luna cand este utilizata pentru inregistrarea, pe un panou de pontaj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fisa de pontaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fisa de pontaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fisa de pontaj. Definitiile termenilor despre Fisa de pontaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fisa de pontaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fisa de pontaj.