CURS DE FORMARE PROFESIONALA " AUDITORI AI SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTARE"

Locul desfasurarii: I.C. BRATIANU NR.39

Organizator: FLOYD AD&C

Invitatie curs autorizat
“Auditor siguranta alimentara”
Ocupatie introdusa in COR la propunerea FLOYD AD&C


Va invitam la programul de formare profesionala “Auditor siguranta alimentara” ce se va desfasura in perioada 08 -12.02.2010 in localitatea Bucuresti.

Programul este organizat astfel:
Modulul 1 se vor prezenta cerintele sistemului de management al sigurantei alimentului, conform standardului SR EN ISO 22000:2005 (HACCP)
Modulul 2 se vor prezenta cerintele standardului ISO 19011:2003 si se vor face aplicatii de audit si simulari de audit.
Absolventii acestui program vor dobandi un Certificat de absolvire autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, conform cod COR: 242320 pentru specializarea de “Auditor pentru siguranta alimentara”

CUI SE ADRESEAZA?
Responsabili cu managemetul calitatii/sigurantei alimentului; Persoanele desemnate cu auditul in organizatii; Absolventi din domeniul industriei alimentare, medicina veterinara si umana, chimie.

COMPETENTE DOBANDITE:
 Comunicarea specifica activitatii de audit
 Planificarea activitatii de audit
 Intocmirea si completarea documentelor de audit
 Examinarea documentelor referitoare la sistemul de management de calitate si al sigurantei alimentului;
 Colectarea si structurarea informatiilor specifice activitatii de audit
 Analiza si aprecierea conformitatii si eficacitatii sistemului de management
 Intocmirea si sustinerea raportului de audit
 Conducerea auditului
 Munca in echipa de audit
 Perfectionarea pregatirii profesionale

CONDITII FINANCIARE:
Total Cost curs: 990 lei (la care nu se percepe TVA conform OG 129/2000


FLOYD AD&C
Larisa BUCUR
0728 404 119
Tel. +40-1– 318.80.28; Fax: 318.80.27
cursuri2@floyd.ro; www.floyd.ro

Despre FLOYD AD&C

Suntem unul dintre putinii furnizori de formare profesionala in domeniul managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentului recunoscuti la nivel national, ce dorim sa contribuim la dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor tuturor celor care gestioneaza cerintele standardelor internationale (reprezentanti management, auditori, responsabili calitate, protectia mediului, protectia muncii, lideri ale echipelor HACCP, etc.).

Participare: Intrare libera