Curs Manager al sistemului de management al calitatii

Locul desfasurarii: Floyd AD&C

Organizator: Floyd AD&C

Va invitam in perioada 26–30.11.2012 si 8-12.12.2012 la programul de formare profesionala “Manager al sistemelor de management al calitatii”- conform ISO 9000, ISO 9001:2008 ce se va desfasura in Bucuresti, Str. Visarion Sachelarie nr. 63, sector 2, Bucuresti.Se desfasoara in 6 module:Aplicarea principiilor si cerintelor standardelor din seria ISO 9000Instrumente de planificare a managementului calitatiiMetode, tehnici si instrumente de implementare specifice SMCAplicarea cerintelor referitoare la verificarea SMCAplicarea instrumentelor de imbunatatire a SMCPrincipiile TQM. Absolventii acestui program vor dobandi un Certificat de absolvire autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, conform cod COR: 242302 pentru specializarea de “Manager al sistemelor de management al calitatii”.COMPETENTE DOBANDITE :• Educarea, instruirea si motivarea pentru calitate a personalului• Evaluarea furnizorilor• Imbunatatirea pregatirii profesionale referitoare la calitatea angajatilor• Mentinerea si imbunatatirea sistemului calitatii• Stabilirea si mentinerea relatiilor cu clientii si furnizorii in scopul asigurarii calitatii• Tratarea neconformitatilor si stabilirea masurilor corective ale sistemului de management al calitatii• Asigurarea si implementarea tehnicilor si metodelor de asigurarea sistemului calitatii• Implementarea sistemului calitatii• Elaborarea si implementarea politicii in domeniul calitatii• Organizarea functiunii “calitate”• Elaborarea si urmarirea programelor de audit• Monitorizarea efectuarii inspectiilor si incercarilor.INSCRIERE:Transmitere formular de inscriere; copie carte de identitate; copie diploma absolvire studii superioare.CONDITII FINANCIARE: Taxa participare curs: 400 Euro (la care nu se percepe TVA conform OG 129/2000).CONTACT:FLOYD AD&C Tel. 021/318.80.28; Fax: 021/318.80.27cursuri@floyd.ro; www.cursuri-floyd.ro

Despre FLOYD AD&C

Suntem unul dintre putinii furnizori de formare profesionala in domeniul managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentului recunoscuti la nivel national, ce dorim sa contribuim la dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor tuturor celor care gestioneaza cerintele standardelor internationale (reprezentanti management, auditori, responsabili calitate, protectia mediului, protectia muncii, lideri ale echipelor HACCP, etc.).

Confirmare pana la data: 11 octombrie 2012

Participare: Taxa de participare