Flux de capital

Definitie Flux de capital

Deplasarea, trecerea sub diferite forme a unor fonduri banesti dintr-o tara intr-alta ca o consecinta a efectuarii operatiunilor de decontare, imprumuturi, transferuri bancare etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Flux de capital? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Flux de capital.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Flux de capital. Definitiile termenilor despre Flux de capital cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Flux de capital, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Flux de capital.