Fonduri circulante

Definitie Fonduri circulante

Parte a fondurilor de productie ale unitatilor, care se consuma in intregime in fiecare ciclu de fabricatie si isi transfera dintr-o data si in totalitate valoarea asupra produselor create.Trasatura specifica a fondurilor circulante este faptul ca ele se afla sub forma de stocuri de materiale pregatite pentru a fi trecute in procesul de productie, precum si sub forma de produse in curs de fabricatie.In structura fondurilor circulante intra materii prime, materiale de baza si auxiliare, semifabricate, combustibili, fondul de retribuire etc. In mod conventional, mai intra si unele elemente ale fondurilor fixe cum ar fi spre exemplu piesele de schimb pentru reparatii, instrumentele si inventarul marunt de mica valoare si scurta durata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fonduri circulante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fonduri circulante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fonduri circulante. Definitiile termenilor despre Fonduri circulante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fonduri circulante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fonduri circulante.