Dan Puric – spectacol şi conferinţă „Suflet Românesc“ la Teatrul Naţional Mihai Eminescu - Chişinău

Locul desfasurarii: Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Chişinău

Organizator: Institutul Cultural Român și Fundaţia ART PRODUCTION

Dan Puric va fi prezent, la sfârșitul lunii martie, la Chișinău, în cadrul unui proiect derulat de Institutul Cultural Român . Pe 27 martie 2014, de la ora 19:30, cunoscutul actor, regizor şi eseist va prezenta, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu“, spectacolul Suflet Românesc, iar pe 28 martie, de la ora 18:00, va susține, în același spațiu, conferința omonimă. Evenimentele au loc cu prilejul aniversării a 96 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Revolta, umorul și speranţa se împletesc în opera maestrului Dan Puric, într-o metaforă care își propune să ridice omul românesc din precaritatea acestei lumi către o perspectivă mistică asupra istoriei. Prin pantomimă, Dan Puric spune povestea ieşirii din comunism a poporului român și a încercării lui, uneori istovitoare, de adecvare la sistemul occidental.

„Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta sa se refacă. Iubind aceasta frumuseţe va avea puterea ca odată plecat in lume sa-i tămăduiască şi pe alţii.“Dan Puric

Conferința „Suflet Românesc“ continuă seria evenimentelor pe care maestrul Dan Puric le prezintă la Teatrul Național „Mihai Eminescu“, în organizarea Institutului Cultural Român și a Fundaţiei ART PRODUCTION. După conferința de pe 28 martie va avea loc lansarea cărții Suflet Românesc de Dan Puric și a DVD-Box-ului „Conferințele Dan Puric la Ateneul Român” – ediție specială.

Despre FUNDATIA ART PRODUCTION

Fundatia ART PRODUCTION a fost constituita in anul 2002, fiind atestata de catre Ministerul Culturii pentru impresariere, productii de spectacole, productii evenimente speciale, concerte, emisiuni de radio si televiziune, etc.

Confirmare pana la data: 27 martie 2014

Participare: Taxa de participare