Conferinta de responsabilitate sociala a ONG-urilor

Locul desfasurarii: Centrul National al Dansului

Organizator: Reper 21

Conferinta de responsabilitate sociala a ONG-urilor

Chiar daca suntem "non-profit", si noi ONG-urile suntem "actori economici"! Fiindca utilizam importante resurse umane, financiare si naturale pentru a ne desfasura activitatile si implementa proiectele. Atunci credeti ca CSR-ul (Corporate Social Responsibility) trebuie sa ramana in "proprietatea privata" a firmelor?

REPER21, ANPCDEFP si CRIES si-au propus sa dezvolte instrumentele Responsabilitatii Sociale in mediul ONG!

Pentru inscrierea la conferinta, va rugam:

1. Sa completati chestionarul urmator: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGtwQUFneDNQdUhxNEFGNjBWdC0zdmc6MQ
  2. Sa aduceti o Adeverinta de apartenenta la ONG-ul pe care il reprezentati, dupa modelul atasat/ din subsolul paginii.

*Bonus: Vor fi amenajate standuri pentru difuzarea materialelor organziatiei pe care o reprezentati.

Va rugam sa ne dati un raspuns de confirmare de participare.

Va rugam trimiteti informatia mai departe tuturor colegilor din mediul non-profit.

Multumim si pe curand!

Detalii suplimentare la cristiana.bobarnac@reper21.ro.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 3: Actionam impreuna, Domeniul major de interventie 3.3: Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila.

Pentru mai multe despre Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, vizitati site-ul www.fseromania.ro.

Model adeverinta:

Adeverinta

Prin prezenta se adevereste ca Dna/ Dl: .......................................................................

Este:

• membru
  • angajat
  • voluntar
  • altele (precizati) .........................................

in cadrul organizatiei neguvernamentale (denumirea oficiala completa): .................................................

care are sediul (adresa completa): .....................................................

Reprezentant legal: Data:

(Nume, prenume, funcţie)

Semnatura:

Stampila institutiei:

Despre FUNDATIA RATIU ROMANIA

Fundatia Ratiu Romania a fost infiintata in anul 1993 la initiativa doamnei Elisabeth Ratiu. Scopul Fundatiei este implicarea in problemele sociale ale comunitatile locale, prin diverse programe si actiuni pentru sprijinirea copiilor, studentilor, tinerilor, persoanelor in varsta, familiilor cu situatii sociale precare. Scopul platformei din acest an, Implicare Sociala prin Arta, este de a dezvolta proiecte de „asistenta sociala activa”, fie organizate exclusiv de catre Fundatia Ratiu Romania, fie in parteneriat cu asociatii si fundatii ce isi propun aceleasi abordari.
Grupurile tinta sunt oamenii cu varsta inaintata si tinerii din mediul rural si urban international, iar contextele sociale tratate sunt: activismul social, dezvoltarea comunitatii, imbunatatirea sistemelor, democratia culturala, educatia, mediul, sanatate si spiritualitate.

Confirmare pana la data: 3 decembrie 2010

Participare: Intrare libera