CURS DE FOTOGRAFIE - inscrieri grupa II/2012

Locul desfasurarii: Fundatia Rubin

Organizator: Fundatia Rubin

CURS DE FOTOGRAFIE - inscrieri grupa II/2012

Fundaţia Rubin anunţă începerea înscrierilor pentru Cursul de specializare pentru meseria FOTOGRAF grupa II/2012, curs derulat în cadrul programului “Upgrade yourself – cursuri pe placul tău”.  Reducere 20% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Cursul de Fotograf organizat de Fundaţia Rubin este un curs de specializare acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursanţii care promovează examenul final vor obţine un certificat de absolvire pentru meseria de FOTOGRAF cod cor 313106 şi un supliment descriptiv.Înscrierile se pot face până  în data de 9  martie 2012. Pentru informaţii şi înscrieri ne puteţi contacta la telefon: 0724 300 859, email: office@fundatiarubin.ro.

Despre FUNDATIA RUBIN

Fundaţia Rubin este o organizaţie non-guvernmentală, non-profit, având un caracter apolitic şi care îşi desfăşoară activitatea începând cu anul 2001. Scopul principal al fundaţiei este de a promova valorile democratice, pluralismul, toleranţa etnică şi multiculturalismul.

Confirmare pana la data: 9 martie 2012

Participare: Taxa de participare