Tinerii sunt invitati pe 25 februarie la prima conferinta “Bucuria de a fi propriul tau stapan”

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu

Tinerii sunt invitati pe 25 februarie la prima conferinta “Bucuria de a fi propriul tau stapan”

Ai o idee de afaceri si nu stii cum sa o pui în practica?
Afla de la specialisti cum trebuie sa concepi un plan de afaceri si ce etape trebuie sa parcurgi!
Oameni de afaceri tineri si personalitati din domeniul bussines-ului vin sa te invete ce trebuie sa faci! Tu trebuie doar sa participi joi, 25 februarie, incepand cu ora 13.00, in sala mica a Senatului din incinta Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, la prima conferinta “Bucuria de a fi propriul tau stapan”.
Sunt invitati sa participe tineri cu spirit antreprenorial interesati sa obtina finantare pentru planul lor de afaceri si sa se inscrie in concursul care finanţeaza planul de afaceri cel mai fezabil si util societaţii propus de un tanar, din cadrul proiectului “Bucuria de a fi propriul tau stapan”.
Si acesta este doar inceputul! Seria conferintelor va continua si in luna martie. Intalnirile si celelalte evenimente fac parte din campania de informare lansata la inceputul lunii februarie 2010. Scopul acesteia este acela de a oferi tinerilor informatiile utile despre cum se pot lansa in afaceri sau ce trebuie sa faca pentru a obtine fondurile necesare.
FII PROPRIUL TAU STAPAN!
Un program derulat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in parteneriat cu Universitatea Bucuresti, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Senatul Studentesc si Liga Studentilor Romani in Strainatate.
Parteneri media : Antena 1, Antena 3, Saptamana Financiara, Financiarul.

Mai multe detalii despre concurs, informatii despre ce trebuie sa cuprinda un plan de afaceri si prezentarea primului castigator gasesti pe www.fudv.ro la sectiunea Proiecte pentru tineri.


Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei
0755.042.116
tel./fax 031.425.58.83

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera