Fuziune

Definitie Fuziune

Forma de comasare a persoanelor juridice constand in contopirea a doua sau mai multe subiecte colective de drept. Are ca efect incetarea existentei persoanelor juridice contopite si formarea unei persoane juridice noi. Opereaza o transmisiune universala intre subiecte de drept care isi inceteaza existenta si subiectul de drept nou format, in virtutea careia acesta din urma preia integral de la cel dintai bunurile, drepturile, obligatiile, inclusiv contractele deja incheiate, devenind astfel raspunzator pentru neexecutarea lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fuziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fuziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fuziune. Definitiile termenilor despre Fuziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fuziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fuziune.