Gestionarea riscului de tara

Definitie Gestionarea riscului de tara

Se impun masuri ca: supravegherea atenta a tarilor cu risc crescut practicarea asigurarii creditelor constituirea de provizioane recurgerea la piata secundara a creantelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Gestionarea riscului de tara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Gestionarea riscului de tara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Gestionarea riscului de tara. Definitiile termenilor despre Gestionarea riscului de tara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Gestionarea riscului de tara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Gestionarea riscului de tara.