Primul distribuior de Volkswagen din România sărbătoreşte alături de Speed Promotion 15 ani de reuşite

BUCURESTI - 15 iunie 2007

Comunicat tip General in Auto

Pentru a marca cei 15 ani de activitate pe piaţa auto din România, Midocar şi Speed Promotion au demarat o amplă campanie de promovare, centrată pe principalele atribute ale distribuitorului bucureştean

Campania se desfăşoară în perioada iunie-noiembrie 2007 în Bucureşti şi va folosi mai multe canale de comunicare: radio, internet, outdoor, presă scrisă şi acţiuni de BTL.

Concepţia grafică a tuturor elementelor de promovare folosite în cadrul acestei campanii a fost realizată de către Speed Promotion, având ca elemente centrale atributele cu care sunt asociaţi Midocar si Volkswagen, încă de la începuturi, în 1992: competenţa, încrederea, siguranţa şi bucuria de a trăi viaţa în toate ipostazele ei.

Spoturile radio, realizate sub forma unor testimoniale, prezintă experinţe trăite de clienţii Midocar pe parcursul acestor 15 ani şi au fost concepute şi realizate de către Speed Promotion.

Campania radio va rula pe toată durata campaniei pe posturile Kiss Fm şi Radio 21 şi va fi completată prin promovare pe alte medii: panotaj stradal, apariţii în presa de specialitate şi de o campanie de promovare online, pe site-uri auto şi de business, pentru care au fost rezervate peste 1.600.000 de afişări

Componenta de BTL a acestei campanii de imagine se va derula în perioada iulie-august şi constă în amenajarea unor spaţii pe Autostrada Soarelui în cadrul cărora şoferii să se poată bucura în avanpremieră de 15 minute de relaxare pe plajă alături de maşini Volkswagen şi muzică de vacanţă.

Echipa care a participat la realizarea acestei campanii este compusă din: Ioana Cristina Burcescu - Responsabil Marketing Midocar, Marcela Ionescu - Director Vânzări autoturisme Volkswagen Midocar, Florin Negulescu – Account Manager Speed Promotion, Luiza Lican – BTL Executive Speed Promotion şi Valentin Văcăruş – Client Service Director Speed Promotion

Despre Godmother

Înfiinţat în 1992, MIDOCAR este primul dealer Volkswagen din România şi este în prezent unul dintre cei mai importanţi distribuitori Volkswagen şi Audi din ţară.
Cei 15 ani de experienţă pe piaţa românească sunt o garanţie a calităţii serviciilor oferite de către Midocar, care cuprind: consultanţă în alegerea celor mai potrivite autoturisme, propuneri avantajoase de finanţare, service şi piese de schimb pentru întreaga gamă de autoturisme Volkswagen şi Audi

Speed Promotion este agenţie de publicitate full service, înfiinţată în 1997. Oferă servicii de strategie, creaţie, media planning & buying, producţie, organizare de evenimente, campanii online.
Printre proiectele derulate în domeniul auto se numără campaniile: „MIDOCAR recomandă Volkswagen pentru orice stare de spirit”, „BDT te invită să iubeşti Mazda”, „BDT – specialişti in Ford”.

Aela Cotabita - 242 50 95
aela.cotabita@speedpromotion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/godmother/primul-distribuior-de-volkswagen-din-romania-sarbatoreste-alaturi-de-speed-promotion-15-ani-de-reusite