Conferinta Anuala GRSPSociety Proiect Romania 2020: De ce educatia conteaza

Locul desfasurarii: Palatul Parlamentului

Organizator: GRSPSociety

GRSPSociety (Asociaţia Globală a Studenţilor şi Tinerilor Profesionişti Români) organizează conferinţa Proiect Romania 2020: De ce educatia contează (Bucureşti, Palatul Parlamentului, 26-28 noiembrie 2010) prin care se urmăreşte identificarea de soluţii cu privire la competitivitatea redusă a absolvenţilor români la nivelul pieţelor de muncă europeană şi internaţională.

Invitaţi precum Daniel Petru Funeriu, Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Tincuţa Baltag, Director Executiv Fundaţia Dinu Patriciu, Indrei Raţiu, Chairman Pilkington Ratiu Business School, Marian Staş, Chairman Fundaţia CODECS pentru Leadership, Liviu Matei, Vicepreşedinte Universitatea Central Europeană, Simona Baciu, Preşedinte Fundaţia Copii Fericiţi Şcoala Internaţională Cluj, Adriana Radu, Manager Resurse Umane Henkel Romania, Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comerţ Americană în România vor dezbate asupra soluţiilor comune pe care sectorul privat, non-profit şi guvernamental trebuie să le implementeze pentru promovarea valorilor în educaţie.

Confirmare pana la data: 26 noiembrie 2010

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Fundatia Dinu Patriciu Fundatia Dinu Patriciu
Parteneri eveniment:
  • Guvernul Romaniei - Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni Guvernul Romaniei - Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni
Parteneri media eveniment:
  • Adevarul Adevarul