Grupul bancii mondiale

Definitie grupul bancii mondiale

institutii financiar - bancare internationale, respectiv: Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, Asociatia Internationala pentru Dezvoltare, Corporatia Financiara Internationala, Agentia Multilaterala de Garantare a Investitiilor si Centrul International pentru Reglementarea Diferentelor Referitoare la Investitii

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Grupul bancii mondiale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul grupul bancii mondiale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la grupul bancii mondiale. Definitiile termenilor despre grupul bancii mondiale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la grupul bancii mondiale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la grupul bancii mondiale.