Lansarea antologiei Ce poti face cu doua cuvinte, coordonator Liviu Papadima

Locul desfasurarii: Libraria Bastilia

Organizator: Editura Art

Lansarea antologiei Ce poti face cu doua cuvinte, coordonator Liviu Papadima

Editura Arthur vă invită miercuri, 25 aprilie, ora 18.00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5), unde va avea loc lansarea antologiei Ce poţi face cu două cuvinte, coordonată de Liviu Papadima .

Vor participa:

Liviu Papadima, coordonatorul volumului,

Florentina Sâmihăian, coordonatoarea colecţiei Cărţile mele,

Irina Dobrescu , ilustratoarea volumului,

şi Adina Popescu, Simona Popescu, Dan Sociu, Dan Stanciu, Grete Tartler, Florin Bican, Florin Dumitrescu, Matei Florian, Laura Grünberg, Ioana Nicolaie, Robert Şerban, Vlad Zografi, George Ardeleanu, Fanny Chartres, Adela Greceanu, Călin-Andrei Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Doina Ruşti, autorii care semnează în antologie.

Ce poţi face cu două cuvinte

Volum coordonat de Liviu Papadima

„Cum se fac poveştile?

Din cuvinte, cum altcumva?! Bine-bine, dar din cuvinte se mai face şi tema pentru acasă la chimie, şi cartea de bucate a mamei – chit că mai are şi poze – şi nota de plată la telefon – aoleu, aia are şi cifre! Ce se pune în cuvinte, ca să iasă din ele poveste? Zău dacă ştiu. 

Şi când sunt mai multe laolaltă?

Vezi, aici se încurcă treaba. Dacă le-nşiri ca soldăţeii la paradă sau dacă te strădui să-l pui pe fiecare la locul lui, ca elevii care-şi ştiu fiecare locul în bancă, or să se bucure, ce-i drept, de vecinătate şi-o să le mai treacă mofluzeala. S-ar putea chiar să-ţi zâmbească, ca vânzătorul de la dugheana din colţ, care te întreabă întotdeauna după ce îţi dă ce ai cerut: «Mai doriţi şi altceva?» Să nu te-apuci însă, cu niciun chip, să le răspunzi că habar n-ai ce vrei! Dacă vrei o poveste, dacă vrei ceea ce nu ştii şi nu poţi şti că vrei, lasă-le mai bine să spună ele ce au de spus.”

Liviu Papadima

168 p, 165x220, paperback

Colecţie coordonată de Florentina Sâmihăian

Ilustraţii de Irina Dobrescu

ISBN: 978-606-8044-04-0

Preţ: 35 lei

Concurs: Locuieşte în poveste!

Îţi place să scrii şi să desenezi?

Atunci participă la concursul Locuieşte în poveste! pentru a fi chiar tu unul dintre tinerii autori sau ilustratori care vor fi publicaţi în antologia Ce poţi face cu două cuvinte – Secţiunea Junior (apariţie: toamna 2012).

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Trimite-ne un mail la adresa douacuvinte@editura-art.ro sau la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti cu o copie a bonului fiscal primit la achiziţionarea volumului Ce poţi face cu două cuvinte, iar noi îţi vom trimite cele două coduri. Pentru a te înscrie la concurs, intră pe site-ul www.editura-art.ro/douacuvinte, introdu codul de participare, datele tale de contact şi eşti înregistrat! 

Condiţii de participare:

- pentru a participa la concurs trebuie să ai între 9 şi 16 ani

Regulamentul integral al concursului poate fi găsit pe:

http://www.editura-art.ro/douacuvinte/regulament.

 

Despre GRUPUL EDITORIAL ART S.R.L.

Grupul Editorial ART s-a distins printr-o atenție deosebită acordată atât calității literare, cât și designului cărților pe care le-a editat. Cu un portofoliu de mai bine de 1000 de titluri, Grupul Editorial ART se află în topul editurilor din România, până în prezent fiind dezvoltate șase imprinturi majore dedicate unor categorii de public diferite.

Confirmare pana la data: 25 April 2012

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Didactic.ro Didactic.ro
  • Adlitera Adlitera
  • Semne bune Semne bune
Parteneri media eveniment:
  • Dilema Veche Dilema Veche
  • Itsy Bitsy Itsy Bitsy
  • Bookblog Bookblog