PRIMAVARA DERMATOLOGICA IESEANA

Locul desfasurarii: IASI, BIBLIOTECA CENTRALA UNIVERSITARA

Organizator: ASOCIATIA DERMATOLOGILOR DIN MOLDOVA

PRIMAVARA DERMATOLOGICA IESEANA

Asociatia Dermatologilor din Moldova anunta organizarea celei de-a IV-a editii a manifestarii stiintifice nationale, cu participare internationala, Primavara Dermatologica Ieseana.

Evenimentul se va desfasura in acelasi cadru prietenesc al Iasului, in perioada 28-30 mai 2015, cu un curs pre si unul post - eveniment. Lucrarile vor avea loc la Biblioteca Centrala Universitara „M. Eminescu” din Iasi.

„Primavara Dermatologica Ieseana” dezbate teme de dermatologie aflate la interfata cu alte specialitati, in cadrul unei succesiuni de cursuri, prelegeri si workshop - uri. Aceasta manifestare s-a remarcat, inca de la prima editie, prin gradul inalt de profesionalism si de actualitate al subiectelor, sustinute de lectori de elita din tara si din strainatate, dar si prin caracterul interdisciplinar - dermatologie, flebologie , chirurgie vasculara , alergologie , imunologie , boli infectioase , chirurgie estetica , farmacologie , farmacognozie-fitoterapie , fiziopatologie , microbiologie , nutritie, oftalmologie , ortopedie-traumatologie , stomatologie , pediatrie , radioterapie etc. Pe agenda editiei din 2014 s-au aflat 74 de teme de actualitate din sfera patologiei dermatologice de granita, cu impact practic imediat, acestea fiind sustinute de 42 lectori de elita din tara si 7 lectori din strainatate. Presedinti de onoare ai editiei anterioare au fost Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel si Prof. Dr. Andrew Nicolaides (Colegiul Regal din Londra). Pe parcursul celor 4 zile de cursuri, „Primavara Dermatologica Ieseana” a reunit peste 1400 de participanti din toata tara, reconfirmand caracterul national si demonstrand, inca o data, valoarea stiintifica a programului.

Confirmare pana la data: 1 mai 2015

Participare: Taxa de participare