3 locuri, 6 zile de workshop Fashion cu Quantuum Romania - Feeric Fashion Days

Locul desfasurarii: Feeric Fashion Days - Sibiu

Organizator: Quantuum Romania - SC HOLA SRL

3 locuri, 6 zile de workshop Fashion cu Quantuum Romania - Feeric Fashion Days

Quantuum Romania organizeaza cel mai inedit workshop de fotografie de Fashion din Romania in cadrul festivalului Feeric Fashion Days, care va avea loc in perioada 26 iunie- 01 iulie in Sibiu. Echipa Quantuum Romania va selectiona 3 fotografi in urma unei preselectii organizate pe pagina de Facebook a Quantuum Romania -> http://www.facebook.com/quantuum. Fericitii participanti vor participa timp de 6 zile la un workshop de Fashion all inclusive, gratiuit, exceptand transportul pana la Sibiu, organizat chiar in mijlocul actiunii."Dorim sa sprijinim arta fotografica din Romania si sa oferim sansa de a invata ce se ascunde in spatele fotografiei de fashion. Cu sprijinul Feeric avem marea sansa de a lua parte la acest festival de moda si a intra in forfota evenimentului. Cei de la Nikon ne vor inarma cu ultima noutate in materie de camere foto, noul Nikon D800. Vom avea acces atat front-stage cat si back-stage, vom fotografia catwalk, vom face si sedinte foto, in lumina naturala si artificiala, vom lucra cu modele profesioniste, make-up si hair-style profesional, tinute create de mari designeri Romani si internationali, vom fotografia in conditii de stres, contra timp, cu multi curiosi in jur, vom improviza si vom da dovada de creativitate si ingeniozitate. Desi se anunta multa munca, speram sa putem oferii cat mai multe informatii si sa exemplificam cat mai bine fotografia de Fashion. Tot ce trebuie sa faca cei 3 participanti, este sa ajunga la Sibiu, sa vina cu multa forta, pentru ca vrem sa plece cu un bagaj mare de cunostinte, ii asteptam inarmati cu DSLR-uri si sa plece cu "victimele" modei pe suport digital...Speram sa facem "macel". Binenteles, va fi si multa distractie", au declarat reprezentantii Quantuum Romania.Regulamentul si desfasuratorul programului le puteti citii pe blogul Quantuum Romania -> http://www.quantuum.ro/blog

Confirmare pana la data: 13 mai 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie

Taguri: concursfashionRomaniaquantuumfeeric
Sponsori eveniment: