Visit Melodia: Ziua Portilor Deschise

Locul desfasurarii: Complex Melodia, statiunea Venus

Organizator: Complex Melodia

Visit Melodia: Ziua Portilor Deschise

Complex Melodia , una dintre cele mai noi locatii de 4* de pe litoralul romanesc organizeaza evenimentul "Visit Melodia: Ziua Portilor Deschise", eveniment care va avea loc in data de 14.05 a.c., in cadrul Complexului Melodia, din statiunea Venus.

Evenimentul se adreseaza promotorilor turismului romanesc, agentiilor de turism, agentiilor de training, team building si formare profesionala, organizatorilor de evenimente private si corporative, bloggerilor, mass-mediei si altor persoane fizice sau juridice interesate in promovarea turismului si organizarea diferitelor evenimente sau sejururi atat in cadrului complexului nostru, cat si pe litoralul romanesc.

"Scopul acestui eveniment este de a revedea noi prieteni si de a intalni altii noi, deoarece politica noastra corporativa pune un foarte mare accent pe relatii frumoase si de incredere cu partenerii si clientii nostri. Dorim ca invitatii  sa aiba parte de o dupa-masa frumoasa la malul marii, sa traiasca sau sa retraiasca experienta conceptului Melodia, definit prin bun gust, confort, relaxare servicii impecabile si o atmosfera calda si prietenoasa", a declarat Cristi Ciobanu, General Manager Complex Melodia.

Conceptul evenimentului este unul friendly, informal, obiectivele fiind de socializare, discutii si prezentarea complexului, tematica aleasa fiind cea marina, care se va regasi in toate aspectele evenimentului: primire, decoruri, meniuri. Le promiitem invitatilor o zi frumoasa si relaxanta, in care vor descoperi sau vor redescoperi frumusetea litoralului romanesc si a statiunii Venus.

Despre VENUS HOLIDAY 2000 SA

Hotelul Melodia**** este situat in statiunea Venus fiind pozitionat la 150 de metri de plaja.Hotelul dispune de 8 apartamente, 30 de camere cu pat matrimonial si 71 de camere twin. Camerele sunt mobilate modern, au aer conditionat, LCD-uri si wi-fi gratuit.Segm.de conferinte este bine reprezentant prin 3 sali de conferinte dotate cu aparatura de ultima generatie.Capacitate 20-300 pers.Hotelul dispune de o sala de fitness,sauna,camera de relaxare si salon special masaj cu diferite proceduri.

Confirmare pana la data: 14 mai 2015

Participare: Numai pe baza de invitatie

Sponsori eveniment:
  • principal principal