curs utilizare SEAP pentru operatori economici

Locul desfasurarii: http://www.idsconsulting.ro

Organizator: IDEAS TRAINING & CONSULTING

Echipa IDeaS Training & Consulting va invita sa participati la Cursurile de utilizare S.E.A.P. pentru operatori economici, cursuri sustinute de lectori de la S.E.A.P., echipa ce gestioneaza si opereaza in prezent Sistemul Electronic de Achizitii Publicewww.e-licitatie.ro.

Bucuresti - 18 aprilie 2012 si 25 aprilie 2012

Iasi – 4 mai 2012

Craiova – 11 mai 2012

Timisoara – 18 mai 2012

Constanta – 25 mai 2012

Pentru inscrierea si efectuarea platii tarifului pana la 12 aprilie 2012 aveti reducere de 10 % = 495 lei / cursant (tariful include taxa curs, coffee break si masa de pranz)

Cursul de utilizare SEAP este adresat atat utilizatorilor S.E.A.P. (Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice) cat si viitorilor utilizatori S.E.A.P. si ofera noi oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor publice prin participarea acestora la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice - SEAP.

Cursul este focusat pe procedurile online si are aplicatii practice in care se simuleaza o sesiune reala de achizitie, astfel incat o cumparare directa din catalogul online, participarea la o licitatie electronica ca faza finala la o procedura offline, participarea la o cerere de oferta online sa devina extrem de familiare pentru dvs..

Detalii suplimentare despre cursul de utilizare S.E.A.P. pentru operatori economici gasiti pe site-ul nostru www.idsconsulting.ro sau la telefon 0726.593.183 si 037.101.42.24

Confirmare pana la data: 18 aprilie 2012

Participare: Taxa de participare