Impozite indirecte

Definitie impozite indirecte

venituri fiscale care sunt mobilizate la bugetul de stat ele sunt incasate de la contribuabil in mod indirect prin intermediul unor agenti carora le revine aceasta obligatie in temeiul unei reglementari legale. In categoria impozitelor indirecte se includ: accizele, taxele vamale, taxa pe valoarea adaugata, alte incasari din impozite indirecte.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Impozite indirecte? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul impozite indirecte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la impozite indirecte. Definitiile termenilor despre impozite indirecte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la impozite indirecte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la impozite indirecte.