Imprinter

Definitie imprinter

dispozitiv mecanic de procesare manuala offline a tranzactiilor efectuate cu un card. Prin intermediul imprinterului, prin presare, informatiile inscrise pe card (datele de identificare ale posesorului cardului) sunt copiate de pe fata cardului pe chitanta eliberata de comerciant catre cumparatorul - titular.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Imprinter? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul imprinter.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la imprinter. Definitiile termenilor despre imprinter cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la imprinter, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la imprinter.