In concreto

Definitie In concreto

Expresie din limba latinain concretExprima ideea potrivit careia in aprecierea culpei debitorului conduita, activitatea si diligenta depuse de el in indeplinirea obligatiilor asumate trebuie sa fie raportate, comparativ, la conduita si diligenta cu care debitorul actioneaza in mod obisnuit in rezolvarea problemelor sale, iar nu la diligenta si conduita unui tip abstract, mijlociu, de bun gospodar.In materie contractuala acest criteriu de apreciere constituie o exceptie, regula fiind aprecierea in abstracto.Vezi si In abstracto.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru In concreto? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul In concreto.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la In concreto. Definitiile termenilor despre In concreto cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la In concreto, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la In concreto.