Incaso garantat cu trata

Definitie Incaso garantat cu trata

Modalitate de plata prin care cumparatorul accepta inainte de expedierea marfii o cambie trasa de vanzator asupra lui, avalizata sau nu in functie de insemnatatea tranzactiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Incaso garantat cu trata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Incaso garantat cu trata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Incaso garantat cu trata. Definitiile termenilor despre Incaso garantat cu trata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Incaso garantat cu trata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Incaso garantat cu trata.