Inchiderea acreditivului

Definitie inchiderea acreditivului

operatiune prin care se efectueaza virarea soldurilor acreditivului ramase nefolosite de catre banca furnizorului la banca cumparatorului, cu acordul prealabil al furnizorului, la expirarea termenului de valabilitate sau la cererea platitorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inchiderea acreditivului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul inchiderea acreditivului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la inchiderea acreditivului. Definitiile termenilor despre inchiderea acreditivului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la inchiderea acreditivului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la inchiderea acreditivului.