Inginer sef

Definitie Inginer sef

Persoana de conducere care organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea de conceptie, de productie si este membru al structurilor de conducere.In intreprinderile industriale inginerului sef ii sunt subordonate sectiile de baza si indirect productive (auxiliare), atelierele de proiectare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inginer sef? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inginer sef.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inginer sef. Definitiile termenilor despre Inginer sef cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inginer sef, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inginer sef.