Ce faci vara aceasta? Ia-ti un concediu inedit: Tabara Sportiva la Costinesti cu Ars Nova

Locul desfasurarii: Hotel Casa Duca

Organizator: Ars Nova

Plaja, mare, relaxare… iata una dintre cele mai populare idei de vacanta. Insa, daca esti o fire sportiva, cu siguranta ca nu prea poti sa stai prea mult timp locului nici in concediu.

Centrul de fitness ARS NOVA , Asociatia Nationala de Majorete MBTA Romania si Esdu Dance Star Romania lanseaza o provocare pentru toti iubitorii de miscare, indiferent daca practica sport la nivel de profesionisti sau de amatori. Mai exact, in perioada 2-9 iulie 2013, cei care vor sa petreaca un concediu inedit sunt invitati sa se inscrie in Tabara Sportiva, care se va tine la mare, in Costinesti.

7 zile de relaxare, distractie si multa miscare, intr-un cadru cum nu se putea mai frumos- mare, nisip, plaja, soare.

ARS NOVA le  propune celor interesati un program variat de activitati sportive si de recreere, care va fi sustinut de antrenori profesionisti, de talie nationala si internationala, specializati in dans, balet, gimnastica, wellness.

Inscrierile pentru Tabara Sportiva au inceput deja, numarul de locuri fiind limitat.

Pretul este de 800 lei/ persoana si include cazare 7 zile la Hotel “Casa Duca”

+ 3 mese/ zi + participare la:

• Programul de pregatire sportiva: stagiu  twirling (manuire baston majorete), stagiu balet, stagiu gimnastica ( mobilitate, sarituri specifice,etc ), pregatire fizica generala
  • Programul destinat adultilor si optional pentru copii: aquagym, zumba fitness, flexibar , fitball,                                                                   qigong, pilates , lady fitt
  •  Activitati animatie: concursuri de vacanta pe nisip, in mare; petreceri.

Cei interesati sunt rugati sa sune pentru detalii la 0743 67.77.67, 0721 44.55.87. Pentru rezervare loc, se achita un avans de 350 lei pana la data de 1.05.2013 iar diferenta poate fi achitata pana la 1.06.2013.

Evenimentul, aflat la editia a II-a, este organizat de ARS NOVA, in parteneriat cu Scoli.Dans.ro, Dance News , Trupe de dans si agentie de Advertising Ink9.

Despre INK9

Cu numele potrivit, cu sloganul cel mai usor de tinut minte, cu o comunicare adecvata si un design inovator, creatiile noastre sunt menite sa devina trambulina comunicarii de brand a companiei tale.

Confirmare pana la data: 2 iulie 2013

Participare: Taxa de participare