Inregistrari de anulare

Definitie Inregistrari de anulare

In contabilitate, inregistrari efectuate la inceputul exercitiului urmator, pentru anularea inregistrarilor de regularizare relative la cheltuieli de platit si venituri de primit, la cheltuieli constatate in avans si venituri constatate in avans etc.La aceste cazuri se adauga inregistrarile de stornare (corectare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inregistrari de anulare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inregistrari de anulare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inregistrari de anulare. Definitiile termenilor despre Inregistrari de anulare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inregistrari de anulare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inregistrari de anulare.