Inregistrari de inchidere

Definitie Inregistrari de inchidere

In contabilitate, proces prin care toate conturile temporare (de rezultate) sunt aduse la zero, in vederea stabilirii beneficiului net sau pierderii nete.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inregistrari de inchidere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inregistrari de inchidere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inregistrari de inchidere. Definitiile termenilor despre Inregistrari de inchidere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inregistrari de inchidere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inregistrari de inchidere.