Taj Restaurant si Editura Taj se alatura intr-o noua editie Discovering Fabulous India, Poezie: Sambata 11 Februarie!

Locul desfasurarii: Taj Restaurant

Organizator: Taj Restaurant

Taj Restaurant si Editura Taj se alatura intr-o noua editie Discovering Fabulous India,  Poezie: Sambata 11 Februarie!

Taj Restaurant si Editura Taj prin D-na. Adelina Patrichi, va invita sambata 11 Februarie la o noua editie a evenimentului Discovering Fabulous India , cu o tema unica: IN ARSITA DRAGOSTEI, de Maytreyi Devi, poezii de dragoste pentru Mircea. Inedit! O bijuterie literara. O carte rara, despre care in Romania nici nu s-a vorbit...

Greu de gasit astazi chiar si in India, versurile scrise de Maytreyi Devi pentru Mircea Eliade, ca prima replica la cartea lui, apar pentru prima oara in limba romana, intr-o editie de lux, cartonata. O veti gasi pe adevarata Maytreyi intre filele acestei carti de poezii, imbogatita cu fotografii de epoca, corespondenta si interviuri. Maytreyi, eroina lui Eliade, a fost in realitate o figura proeminenta a intelectualitatii indiene din secolul trecut, a primit cel mai important premiu indian pentru literatura, a deschis un orfelinat, a luptat pentru reforme sociale si protectia mediului.

Adelina Patrichi, fost realizator TVR şi fondator al editurii Taj, a călătorit în India de mai multe ori. Cărţile din ciclul INDOGLINDA aduc pentru prima dată în România cunoştinţele simple, de referinţă, despre lumea indiană, constituindu-se ca un veritabil îndrumar de civilizaţie, structurat în mai multe volume, pe călătorii, pe zone, pe culturi locale şi pe religii.

La Taj Restaurant dam viata curiozitatilor dvs. privind acest taram indepartat si putin cunoscut, in cadrul serilor cu tema Discovering Fabulous India, prin subiecte inedite si invitati care va vor impartasi din experientele si povestile lor, dar si prin diversitatea felurilor de mancare indiana si ambientul specific.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro

Despre INROMINDIA TRADING SRL

TAJ Restaurant Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti Telefon: (+40) 021 410 18 20 Mobil: (+40) 0748 133 300 E-mail: contact@tajrestaurant.ro Web site: www.tajrestaurant.ro

Confirmare pana la data: 11 February 2012

Participare: Intrare libera