Inselaciune la masuratoare

Definitie Inselaciune la masuratoare

Conform art. 296 Cod Penal, inselarea prin folosirea unui instrument de masurat inexact ori prin folosirea frauduloasa a unui instrument de masurat exact se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 5 ani.Tentativa se pedepseste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inselaciune la masuratoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inselaciune la masuratoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inselaciune la masuratoare. Definitiile termenilor despre Inselaciune la masuratoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inselaciune la masuratoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inselaciune la masuratoare.