Insolvabilitate

Definitie Insolvabilitate

Situatie in care valoarea activelor de care dispune un agent economic este mai mica decat valoarea obligatiilor acestuia fata de terti (creditori, furnizori, buget). Prin vanzarea tuturor activelor de care dispune, agentul economic nu-si poate stinge toate obligatiile pe care acesta si le-a asumat.Insolvabilitatea prelungita este cauza care genereaza falimentul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Insolvabilitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Insolvabilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Insolvabilitate. Definitiile termenilor despre Insolvabilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Insolvabilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Insolvabilitate.