Internationalitate

Definitie Internationalitate

Din punctul de vedere al dreptului comercial international, acel element de extraneitate ce prezinta suficienta relevanta pentru a da raportului juridic in structura caruia se integreazza puterea de a capta actiunea unor norme juridice de drept al comertului international.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Internationalitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Internationalitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Internationalitate. Definitiile termenilor despre Internationalitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Internationalitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Internationalitate.