Intervertire a titlului posesiei

Definitie Intervertire a titlului posesiei

Expresie prin care se desemneaza transformarea detentiei precare in posesie utila, ce se produce in temeiul legii in una din urmatoarele ipoteze:a) cand detentorul lucrului primeste cu buna credinta de la o terta persoana, alta decat adevaratul proprietar, un titlu translativ de proprietate asupra lucrului pe care il detineb) cand detentorul lucrului neaga dreptul celui de la care detine, prin acte de rezistenta la exercitiul acestui dreptc) cand detentorul lucrului il transmite, cu titlu particular translativ de proprietate, unui tert care este de buna credintad) cand un tert de buna credinta dobandeste posesia lucrului de la detentor, printr-un act cu titlu universal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intervertire a titlului posesiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intervertire a titlului posesiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intervertire a titlului posesiei. Definitiile termenilor despre Intervertire a titlului posesiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intervertire a titlului posesiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intervertire a titlului posesiei.