Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive

Definitie Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive

Acea modificare a cursului acestei prescriptii, care se concretizeaza in stergerea timpului scurs de la inceputul prescriptiei pana la ivirea uneia din imprejurarile prevazute de lege care intrerup aceasta prescriptie si in inceperea unei noi prescriptii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive. Definitiile termenilor despre Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intrerupere a cursului prescriptiei extinctive.