Inventie complementara

Definitie Inventie complementara

Inventie care perfectioneaza ori completeaza o inventie pentru care exista un brevet de inventie in vigoare, neputand fi aplicata fara acesta.Pentru acest tip de inventie se acorda brevet de inventie complementar.Acest tip de inventie a fost reglementat prin Legea 62/1974 privind inventiile si inovatiile, care ulterior a fost abrogata prin Legea 64/1991 privind brevetele de inventie. In textul legii din 1991 nu mai apare acest tip de inventie sau brevet.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inventie complementara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inventie complementara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inventie complementara. Definitiile termenilor despre Inventie complementara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inventie complementara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inventie complementara.