Investitor

Definitie Investitor

Persoana fizica sau juridica care aloca importante fonduri pentru realizarea unei investitii. De regula, organisme financiare care dispun de resurse importante care procedeaza in mod regulat la alocarea de fonduri pentru investitii si care gestioneaza portofolii de mari dimensiuni (banci, companii de asigurari, fonduri de plasament etc.). Investitorii furnizeaza capital in conditii de risc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Investitor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Investitor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Investitor. Definitiile termenilor despre Investitor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Investitor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Investitor.