Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege

Definitie Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege

Varietate de ipoteci legale care se disting prin aceea ca se constituie intotdeauna prin conventia partilor, legea prevazand obligativitatea constituirii lor.Spre exemplu garantia in numerar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege. Definitiile termenilor despre Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ipoteca conventionala a carei constituire este prevazuta de lege.