Geoff Burch- Destination: Inevitable Success- Evenimentul de antreprenoriat al anului 2010

Locul desfasurarii: Hotel Novotel, Sala Paris

Organizator: J\'Info Training

Geoff Burch- Destination: Inevitable Success- Evenimentul de antreprenoriat al anului 2010

Nu rata evenimentul de antreprenoriat al anului!


JInfo Training, una dintre cele mai dinamice companii de training si consultanta de pe piata, organizeaza in data de 28 Octombrie 2010, la Hotel Novotel conferinta Destination: Inevitable Success. Drumul secret catre reusita personala si in business.

Invitatul special la eveniment este Geoff Burch. Om de televiziune, business guru si scriitor, Geoff a colaborat cu BBC, tine prezentari in lumea intreaga si scrie carti care provoaca mintea si spiritul antreprenorial din fiecare om.

Descris de Financial Times drept cel mai prolific consultant de business al Marii Britanii, Geoff Burch vorbeste pentru prima data in Romania despre succesul in afaceri si in viata personala.

Printre companiile cu care Geoff a colaborat de-a lungul timpului se numara, printre multe altele: IBM, Canon, Phillips, Schwartzkopf, Wella, Heineken, AT&T, Nestle si Alfa Romeo.

Folosindu-se de vasta lui experienta de afaceri in medii foarte diverse, Geoff ne arata, pas cu pas, drumul catre reusita in afaceri. Pornind intr-o “calatorie” impreuna cu publicul, Geoff ne dezvaluie cum sa avem un start-up reusit, cum sa atragem noi clienti si cum sa ne vindem cu succes produsele si serviciile.

Un rol foarte important pentru succesul oricarui business il joaca, bineinteles, angajatii. Geoff ne arata cine sunt “ambasadorii” si “asasinii” afacerii noastre si ne explica cum cei cu care lucram decid soarta unei companii.

Conferinta se adreseaza persoanelor interesate sa isi deschida o afacere, celor care deja administreaza o afacere si isi doresc rezultate mai bune, angajatilor care doresc sa-si dezvolte spiritul antreprenorial pentru a-si mari eficienta, a obtine rezultate mai bune si a avansa in cariera.

Nu ratati ocazia de a petrece o zi intreaga cu Geoff si de a afla secretele succesului.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment aici: www.jinfotraining.ro

Pentru inscrieri si alte informatii va rugam sa ne contactati la secretariat@jinfotraining.ro sau 0723 394 515 /
0721 200 880 / 021 311 0998
www.jinfotraining.ro





Andreia Oprea
0723 394 515 /
021 311 0998

Despre J'INFO TRAINING

JInfo Training este una dintre cele mai dinamice companii de training si consultanta de pe piata.

Participare: Intrare libera