Comunicate La Porcu Rasfatat

La Porcu Rasfatat

Compania La Porcu Rasfatat a emis 5 comunicate de presa

  • Chef Ioan Musca, omul care i-a gatit printului Charles, reinterpreteaza preparatele romanesti de la restaurantul “La Porcu’ Rasfatat”

    BOIERBEQUE - Scăricică de porc, ușor afumată cu lemn de cireș, băiţuită peste noapte, stropită cu vin roșu și pregătită la grătar. Servită cu mix de salată verde și cartofi la cuptor cu ierburi aromatice, sos verde românesc și maioneză cu muștar și peltea de struguri.

    BUCURESTI - 17 martie 2014

    Ioan Musca este un tip pe cat de celebru pe atat de modest. La cei 41 de ani ai sai, cu o prezenta impunatoare de chef bucatar pasionat de meseria sa si o fata mereu innegurata de om pretentios si sever, John sau Johnny, cum il alinta prietenii si cunoscutii, are o carte de vizita impresionanta.
    A gatit in 2002 pentru Nicole Kidman, cu ocazia filmarilor pentru filmul Cold Mountain de la Brasov. Apoi, pe rand, pentru Gerard Depardieu si Phil Collins la Sighisoara, iar in 2008 pentru echipa nationala de cupa Davis a Frantei, fiind bucatarul personal al echipei cu ocazia meciului de la Sibiu. Tot la Sighisoara a gatit si pentru printul Charles si consulul britanic la Bucuresti.    comunicatul de presa

  • Duminica, 9 februarie, concert exceptional de jazz la Porcu' Rasfatat

    Petrecere la Porcu' rasfatat

    BUCURESTI - 4 februarie 2014

    Groh-groh, prieteni! (daca nu stiati, pe limba porceasca, „Groh-groh!” inseamna „Salut!”). Luati aminte ca duminica, 9 februarie, ora 20.00, restaurantul "La Porcu’ rasfatat" organizeaza un concert cu standarde de jazz, condimentat cu momente de bossa nova si blues, cu Viorica Pintilie (voce) si Liviu Negru (chitara).     comunicatul de presa

  • Vineri 13 decembrie se lanseaza Teatrul Abator

    Vineri 13 decembrie se lanseaza Teatrul  Abator

    BUCURESTI - 9 decembrie 2013

    De acum inainte, Teatrul Bulandra are un concurent serios in teatrul situat in pivnita restaurantului La Porcu' Rasfatat. Motivul e simplu: vineri, 13 decembrie, ora 19:00, la doi pasi de parcul Gradina Icoanei, se lanseaza TEATRUL ABATOR, un nou proiect cultural, combinat cu mancare buna, bautura si antren.     comunicatul de presa

  • Cetateni ai Capitalei, puneti mana pe cutite si furculite: invazie de porci vorbitori in Bucuresti!

    Porcii in actiune

    BUCURESTI - 20 noiembrie 2013

    Ieri, mii si mii de oameni ai muncii din Capitala, conducatori auto sau simpli pietoni din zona cuprinsa intre strazile C.A. Rosetti, I.L Caragiale, Jean Louis Calderon si Bulevardul Magheru, tovarasi aflati in pauza de munca sau in drum spre casa dupa truda zilnica pe ogoarele corporatiste sau la bancul de lucru bugetar, s-au trezit incercuiti de detasamente de porci vorbitori, dar amabili.    comunicatul de presa

  • Cine-i Porcul care da acest comunicat?

    Genunchi de porc la cuptor

    BUCURESTI - 4 noiembrie 2013

    Eu sunt Porcul. V-ati prins? Mi se mai spune si Sefu’ sau Boss in restaurantul pe care, asemenea marilor patroni de restaurante, l-am botezat dupa numele meu: “La Porcu’ Rasfatat”.
    Noul local se deschide marti, 5 noiembrie, in zona parcului Icoanei, mai precis pe strada C.A. Rosetti la nr. 47 (cu intrare prin I.L. Caragiale 29). Cu un nume precum “La Porcu’ Rasfatat”, v-ati dat seama deja ca nu e un restaurant obisnuit. “Porcesti gatite zilnic”, o atmosfera vesela si serviciile atente fac din “La Porcu’ Rasfatat” alegerea perfecta pentru experiente culinare memorabile.
        comunicatul de presa