-
BUCURESTI - 17 martie 2014
Ioan Musca este un tip pe cat de celebru pe atat de modest. La cei 41 de ani ai sai, cu o prezenta impunatoare de chef bucatar pasionat de meseria sa si o fata mereu innegurata de om pretentios si sever, John sau Johnny, cum il alinta prietenii si cunoscutii, are o carte de vizita impresionanta.
A gatit in 2002 pentru Nicole Kidman, cu ocazia filmarilor pentru filmul Cold Mountain de la Brasov. Apoi, pe rand, pentru Gerard Depardieu si Phil Collins la Sighisoara, iar in 2008 pentru echipa nationala de cupa Davis a Frantei, fiind bucatarul personal al echipei cu ocazia meciului de la Sibiu. Tot la Sighisoara a gatit si pentru printul Charles si consulul britanic la Bucuresti.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 4 februarie 2014
Groh-groh, prieteni! (daca nu stiati, pe limba porceasca, „Groh-groh!” inseamna „Salut!”). Luati aminte ca duminica, 9 februarie, ora 20.00, restaurantul "La Porcu’ rasfatat" organizeaza un concert cu standarde de jazz, condimentat cu momente de bossa nova si blues, cu Viorica Pintilie (voce) si Liviu Negru (chitara).
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 9 decembrie 2013
De acum inainte, Teatrul Bulandra are un concurent serios in teatrul situat in pivnita restaurantului La Porcu' Rasfatat. Motivul e simplu: vineri, 13 decembrie, ora 19:00, la doi pasi de parcul Gradina Icoanei, se lanseaza TEATRUL ABATOR, un nou proiect cultural, combinat cu mancare buna, bautura si antren.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 20 noiembrie 2013
Ieri, mii si mii de oameni ai muncii din Capitala, conducatori auto sau simpli pietoni din zona cuprinsa intre strazile C.A. Rosetti, I.L Caragiale, Jean Louis Calderon si Bulevardul Magheru, tovarasi aflati in pauza de munca sau in drum spre casa dupa truda zilnica pe ogoarele corporatiste sau la bancul de lucru bugetar, s-au trezit incercuiti de detasamente de porci vorbitori, dar amabili.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 4 noiembrie 2013
Eu sunt Porcul. V-ati prins? Mi se mai spune si Sefu’ sau Boss in restaurantul pe care, asemenea marilor patroni de restaurante, l-am botezat dupa numele meu: “La Porcu’ Rasfatat”.
Noul local se deschide marti, 5 noiembrie, in zona parcului Icoanei, mai precis pe strada C.A. Rosetti la nr. 47 (cu intrare prin I.L. Caragiale 29). Cu un nume precum “La Porcu’ Rasfatat”, v-ati dat seama deja ca nu e un restaurant obisnuit. “Porcesti gatite zilnic”, o atmosfera vesela si serviciile atente fac din “La Porcu’ Rasfatat” alegerea perfecta pentru experiente culinare memorabile.
comunicatul de presa