liars    

Comunicate de presa si evenimente pe tema liars

 • liars. poster Black Lips Liars

  liars

  Bucuresti - 20 November 2017

  Comunicat de OneDay Communication SRL

  Doua trupe americane reprezentative ale scenei alternative actuale concerteaza, luna aceasta, la Bucuresti, in Control Club ! Sambata, 25 noiembrie, nonconformistii garage rock si flower punk The Black Lips vor canta alaturi de eroii locali The Nu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live , oneday live , control club , black lips , liars

  Vezi toate comunicatele de presa despre liars

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul liars.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la liars. Informatiile despre liars cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul liars, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la liars, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.