Lista de avans chenzinal

Definitie Lista de avans chenzinal

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-5-1/d si Cod 14-5-1/e) Format A4 si A5, tiparite pe o singura fata, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - document pentru calculul drepturilor banesti cuvenite salariatilor ca avansuri chenzinale - document pentru retinerea prin statele de salarii a avansurilor chenzinale platite - document justificativ de inregistrare in contabilitate. Se intocmeste lunar, de compartimentul care are aceasta atributie, pe baza documentelor de evidenta a muncii, a timpului lucrat efectiv, a certificatelor medicale prezentate si se semneaza pentru confirmarea exactitatii calculelor de persoana care a calculat avansurile chenzinale si a intocmit lista. Circula: - la persoanele autorizate sa exercite controlul financiar preventiv si sa aprobe plata (exemplarul 1) - la casieria unitatii impreuna cu Drepturi banesti - Chenzina I (extras), cod 14-5-1/h, pentru efectuarea platii avansurilor cuvenite (exemplarul 1) - la compartimentul financiar-contabil, ca anexa la exemplarul 2 al registrului de casa, pentru inregistrare in contabilitate (exemplarul 1) - la compartimentul care a intocmit lista de avans pentru a servi la intocmirea statelor de salarii la sfarsitul lunii (exemplarul 2). Se arhiveaza: - la compartimentul financiar-contabil, ca anexa la exemplarul 2 al registrului de casa (exemplarul 1) - la. compartimentul care a intocmit lista de avans (exemplarul 2). Vezi si Normele Metodologice 0/09 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lista de avans chenzinal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lista de avans chenzinal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lista de avans chenzinal. Definitiile termenilor despre Lista de avans chenzinal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lista de avans chenzinal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lista de avans chenzinal.